Eşini sokak ortasında bıçaklayan kocaya 20 yıl hapis cezası

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, ayrı yaşadığı 2 çocuğunun annesini sokak ortasında 16 bıçak darbesiyle yaraladığı iddiasıyla yargılanan kişiye 20 yıl hapis cezası verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2012 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Kocapınar (35) ve avukatı ile mağdur H. Kocapınar (29) katıldı.

H. Kocapınar, duruşmada sanıktan şikayetçi olduğunu tekrarlayarak, cezalandırılmasını istedi.

Sanık Mehmet Kocapınar ise tasarlayarak herhangi bir eylemde bulunmadığını, eşini öldürmek istese daha önce birlikte oturdukları evde bu eylemi gerçekleştirebileceğini söyledi.

O an duyduğu öfke ile bu şekilde davrandığını savunan Kocapınar, ''Eşimi öldürmeyi hiçbir zaman düşünmedim. Amacım sadece kendisiyle uzlaşmaktı'' dedi.

Son sözü sorulan sanık Mehmet Kocapınar, pişman olduğunu belirterek, ''Küçük kızımın benden olmadığını söylüyordu. En azından büyük kızıma sahip çıkayım da annesi gibi kötü yola düşmesin'' diye konuştu.

Sanık Mehmet Kocapınar'ın avukatı da müvekkillinin ikinci kez evlendiği karısı ile kendisini aldatması, madde bağımlısı olması ve birahanede çalışmaya devam etmesi üzerine ayrı yaşamaya başladıklarını dile getirerek, öldürme kastının bulunmadığını ifade etti.

Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Kocapınar'a 20 yıl hapis cezası verdi.

İkinci kez evlendiği ancak ayrı yaşadığı eşi H. Kocapınar ile 25 Nisan'da İnönü Caddesi'nde karşılaşan Mehmet Kocapınar, yaşanan tartışma üzerine eşini bıçakla yaralamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber