Erzurum'da polisten Cep-Kart uygulaması

Polican'ında katıldığı cep kart dağıtımı programı öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce ?Duyarlı Okul Güvenli Gelecek Projesi? kapsamında, eğitim çağındaki çocuk ve gençlerimizin güvenli ve huzurlu bir ortamda yetiştirilmesi, şiddet olaylarına karşı korunması ve muhtemel şiddet olaylarının önlenmesi ile Polis-Öğrenci arasındaki iletişim kanallarının geliştirilmesi amacıyla 10 bin adet ?Cep-Kart? bastırılarak il merkezindeki İlkokullarda dağıtılmaya başlandı.

Proje kapsamında oluşturulan ?Cep-Kart? lar, Emniyet Müdürlüğünün yeni yüzü Polican'ın da katılımı ile ilk defa Veyisefendi Mahallesi'nde bulunan 12 Mart İlkokulu'nda eğitim gören yaklaşık 200 öğrenciye dağıtıldı. Polican öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Öğrencilerin 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı boyunca kullanabileceği ?Cep-Kart? ların ön yüzünde; Emniyet Müdürlüğünün gülen yüzlü maskotu POLİCAN yer alırken ?Cep-Kart?ın arka yüzünde, çocuklara yönelik; kendi güvenlikleri için yapması gerekenler, trafikte uyulması gereken kurallar, çevre temizliği ve emniyet kemer takmanın gerekliliği ifade edilerek öğrencilerde toplumsal kurallara yönelik duyarlılık oluşturulmaya çalışıldı.

?Cep-Kart?ların iç kısmında ise öğrencilerimize okul hayatında yardımcı olacak Haftalık Ders Programı ve 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber