Evinde arama yapılınca intihara kalkıştı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde alkollü bir kişi, hırsızlık iddiasıyla evinde arama yapılması üzerine çılgına dönüp baz istasyonu direğine çıkarak intihara kalkıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hırsızlık iddiasıyla evinde arama yapılınca dün akşam saatlerinde elinde bira şişesi ile Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan baz istasyonu direğine tırmanan A.S., ihbar üzerine olay yerine gelen polisleri uzun süre uğraştırdı. Kendisine bir kişinin iftira attığını ve polisin evinde arama yaptığını belirten A.S., "Benim olayla hiçbir ilgim yok. Olayı savcıya anlatacağım. Savcı gelsin" dedi.

İftira yüzünden baz istasyonunun direğine çıktığını, savcının olay yerine gelmemesi halinde kendini aşağı atacağını söyleyen A.S.'yi arkadaşları da ikna edemedi.

POLİS SAVCI TAKLİDİ YAPTI

A.S.'nin savcıyla görüşmeden aşağıya inmeyeceğini tekrarlaması üzerine polis ilginç bir çözüm buldu. Bir polis memuru baz istasyonu direğine çıkan A.S.'yi cep telefonundan arayarak kendini savcı olarak tanıttı. Polis memuru A.S.'in aşağıya inmesi halinde kendisiyle görüşeceğini söyledi. İkna olan A.S., itfaiye merdiveninden aşağı indi.

A.S., polis aracıyla emniyete götürülürken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi. Olayı izleyen çok sayıda vatandaş ise bu dakikaları cep telefonu ile kaydetti. - Antalya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber