Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi'nden büyük kurban seferberliği

Kimse Yok Mu Derneği bu yıl da kurban kampanyasıyla bayram sevincini yaşamak isteyen ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimse Yok Mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bursa Şubesi bu sene Bursa'da yaşayan ailelerin yanı sıra Van ve Bosna'daki aileleri de bayramda yalnız bırakmayacak. Kurban yardım hedefini büyük tutan Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi yetkilileri, Bursalı hayırseverlerin desteğini bekliyor. Kurban Bayramı'nı vesile ederek çalınacak kapılarda, asıl amacın et dağıtmak değil kardeşliği pekiştirmek ve hatırlatmak; aileler arasında birlik, beraberlik ve kucaklamayı sağlamak olduğunu bildiren dernek yetkilileri, yapılacak kurban yardımlarının Bursa, Van ve Bosna'da muhtaç ailelere gönüllüler tarafından dağıtılacağını kaydetti.

Dernek tarafından yapılan açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi bu yıl da noter huzurunda yapılacak kesimlerin ardından yetkili ve gönüllülerden oluşan gruplar, kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere paketler halinde dağıtacak. Kapı kapı dolaşıp kurban paketlerini dağıtacak gönüllüler, bayramda yüzlerce evin kapısını çalacak. Bu yıl kurban bağış bedeli 600 lira olarak belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber