Kertil Çam Kolonyaları'ndan 50. yılına özel kokular

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kolonya üretimi yapan Kertil Çam Kolonyaları, kuruluşunun 50. yılına özel yeni kokularını müşterilerinin beğenisine sundu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

. 'Altın damlacıklar' ve 'Elit' serisi ürünleri olan 'İncir', 'Ihlamur', 'Akasya' ve 'Hazan' kolonyaları ilk olarak Balıkesir merkezde tüketiciyle buluştu.

Sındırgı'da 1962 yılından bu yana kolonya sektöründe faaliyet gösteren Kertil Çam Kolonyaları, ?Tarihi Balıkesir Kolonyacısı' olarak tescillenmesinin ardından bir ilke daha imza atarak, Balıkesir genelinde ilk İSO 9001- 2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi aldı. Kertil Çam Kolonyası, Balıkesir'in tarihi kolonyası olarak Türk Patent Endüstrisi tarafından tescillendi.

Ürettiği 'Kertil Çam Çiçeği Kolonyası' ile ünü yurt dışına da ulaşan Kertil Çam Kolonyaları, ürünlerini Diyarbakır, Afyonkarahisar, Yozgat, Çanakkale, Adıyaman, Susurluk ve Kapıkule gibi yurdun dört bir yanında tüketiciye ulaştırıyor. Balıkesir'in kolonya ile anılmasında, 1960'lı yılların başında üretilen ve bugüne oranla üretimi hazır formüllere göre daha zor olan 'Beyaz Zambak Kolonyası'nın hatırı sayılır bir yeri olduğunu belirten Kertil Çam Kolonyaları sahibi Himmet Soyak, ?50. yılımıza özel yeni kokular ürettik. Altın damlacıklar, Elit serisi ürünler Balıkesir merkezde tüketicilerin hizmetine sunuldu. Bu özel seri İncir, Ihlamur, Akasya ve Hazan kolonyalarıdır. Tüketicilerin talepleri doğrultusundaki yeni serimizin Balıkesir'i kolonya konusunda tekrar üne kavuşturacağına inanıyorum.? dedi. Soyak, 300'den fazla kolonya çeşidi üretimi yaptıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber