Otoban kenarında düğün yasaklandı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Paşayiğit beldesinde, Edirne-Çanakkale karayolu kenarında yapılan düğünün basına yansıması üzerine, Paşayiğit Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda yol kenarında düğün yapılması yasaklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 22:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ortasından Edirne-Çanakkale karayolu geçen Keşan'a bağlı Paşayiğit beldesinde yapılan sünnet düğününe katılanlar bir şeridi kapatmış, yoldan geçen TIR gibi büyük araç sürücüleri zor anlar yaşamıştı. Haberin basına yansımasının ardından, Paşayiğit Belediye Meclisi konuyu değerlendirdi. Eylül ayı meclis toplantısında, Edirne-Çanakkale karayolu kenarında düğün yapılmasına yasak getirildi.

Paşayiğit Belediye Başkanı M. Zeki Engin, söz konusu alanda sürekli düğün yapıldığını ancak ilk defa ana yolda bir şeridin kapatıldığını söyledi. Engin, özellikle ağır tonajlı araçların geçtiği yolda herhangi bir kötü olayın yaşanmaması için bu önlemi aldıklarını belirterek, o bölgelerde oturan belde halkına düğünlerini Paşayiğit Belediyesi'nin arkasında bulunan parkta veya okul bahçesinde yapmalarını önereceklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber