Kansere dikkat çekmek isteyen bisitletçiler Karasu'ya ulaştı

Kanser hastalığına dikkat çekmek için düzenlenen Kazım Koyuncu Bisiklet Turu'na katılanlar Sakarya'nın Karasu ilçesine ulaştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 14:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cengiz Yargıç, Ergün Oskay ve Gönül Tekeş tarafından ?Kansere Dikkat? sloganıyla merhum sanatçı Kazım Koyuncu anısına düzenlenen bisiklet turunun üçüncü ayağı Karasu ilçesine ulaştı. Bisikletçilerden Cengiz Yargıç, İstanbul'dan başladıkları turun Artvin'e kadar süreceğini söyledi. Yargıç, ?Bugün de üçüncü etabımıza başlıyoruz. Şimdi Karasu'dan Ereğli etabına doğru yola çıkacağız. Kazım Koyuncu anısına düzenlemiş olduğumuz bu bisiklet turumuzla kansere dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılığı artırmak için etkinlikler yapmaktayız.? dedi.

Gönül Tekeş ise bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şunları kaydetti: ?Çernobil'den sonra Karadeniz bölgesinde kanser vakaları arttı. Hem buna dikkat çekmek hem de kanser hakkında vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için 600 kilometre yol için pedal basıyoruz.?

Ergun Oskay ise geçtikleri yerde vatandaşları kanser hastalığına karşı bilinçlendirmeye çalıştıklarını kaydetti. Oskay, "Gittiğimiz her yerlerde kanser konusunda halkımızı bilinçlendiriyoruz, çeşitli broşürler dağıtıyoruz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber