Gerede'de yılın ihalesi: En az 300 bin TL

Bolu'nun Gerede ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan çay bahçesi için yılın ihalesi yapılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kapalı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasından sonra ilçenin tek mekanı haline gelen ve Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan çay bahçesi için 12 Ekim Cuma günü ihale yapılacak. Üç yıl önce mevcut işletme sahibinin 507 bin TL ödeyerek ihalesini kazandığı çay bahçesinin bu yıl 1 milyon TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Gerede ilçe merkezinde bulunan ve vatandaşların yanı sıra ailelerin de tercih ettiği mekanlar arasında bulunan çay bahçesi 12 Ekim Cuma günü ihaleye çıkıyor. İlçede kiralık olarak en yüksek bedelle ihaleye çıkan mekanlar halinde bulunan çay bahçesinin yeni ihalesi saat 15.00'de başlayacak. Mülkiyeti Gerede Belediyesi'ne ait olan çay bahçesi, kapalı alanı ile birlikte 36 aylığına açık teklif artırma sureti ile kiraya verilecek. Kiranın muhammen bedeli aylık 8 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminatın ise 8 bin 640 TL olduğu belirtildi.

12 Ekim Cuma günü saat 15.00'de Belediye Encümeni huzurunda meclis toplantı salonunda yapılacak olan bu ihaleye, katılımın bir hayli yoğun olması bekleniyor.

İhaleyi alan şahıs ya da şahıslar, en düşük bedelle 36 aylığına kiralayacakları Gerede Belediyesi Çay Bahçesi'ne 300 bin TL'ye yakın bir bedel ödeyecekler. İhaleye birden fazla kişinin katılması halinde fiyatın 1 Milyon TL'ye ulaşabileceği konuşuluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber