Kundakçılar önce kameraya sonra polise yakalandı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Bölge Başkanlığı'nın verdiği bilgiler neticesinde, Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da molotofkokyelli eylem gerçekleştiren, bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon başlattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gece sabaha karşı yapılan operasyonla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Molotoflu korsan gösteri eylemleri, ses bombası atma, araç yakma ve kundaklama eylemlerini gerçekleştiren 2'si çocuk 5 şüpheli yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır."denildi. 12 olayın aydınlatıldığı belirtilen açıklamanın yanı sıra, zanlıların gerçekleştirdiği iddia edilen 2 eylemin görüntüleri de basın mensupları ile paylaşıldı.

BENZİN DÖKÜP OTOMOBİLİ YAKTILAR

Basın mensupları ile paylaşılan görüntülerde, bir otomobilin kundaklama anları güvenlik kameralarına yansıdığı görülüyor. Gece gerçekleştirilen eylemde, önce bir kişi otomobilin üzerine benzin döküyor. Daha sonra elinde meşale olan bir kişi otomobili ateşe veriyor. Alev alev yanan otomobilin yanı sıra, toplanan terör yandaşı bir gurubun, kepenkleri kapalı bir markete yaptıkları saldırıda görülüyor. Görüntülerde, terör yandaşlarının peş peşe molotof kokteyllerini marketin kepengine isabet ettirdiği görülüyor. Ayrıca görüntülerde polisin baskın anları ve zanlıların gözaltına alınması da bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber