Öğrencilere uyuşturucu satmak isteyen şahıslara operasyon

Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından İskilip ilçesinde öğrencilere uyuşturucu satmak isteyen şahıslara yönelik yapılan operasyonda 6 kişi üzerlerindeki 255 gram esrarla birlikte yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir istihbaratı değerlendiren polisler, okul önlerinde öğrencilere uyuşturucu satıldığı ihbarını aldı. 2 aylık çalışmanın ardından ekipler farklı adreslere yaptığı operasyonlarda S.K., H.K., R.B., A.G., K.M. ve R.Ö. isimli şahısları gençlere satmak üzere hazırladığı 255 gram esrarla birlikte yakalandı. Yakalanan şahıslar, KOM ekipleri tarafından haklarında adli işlem yapılan şahıslardan 3'ünün tutuklanarak cezaevine konulduğu diğer şahısların ise adli kontrol kararı verilerek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Çocuklarımızı kötü niyetli kişilerin tuzağından korumaya yönelik mücadelemiz aralıksız olarak devam etmektedir. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimize yönelik uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslarla mücadelesi aralıksız olarak devam etmektedir. " denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber