Gaziantep'te şüpheli araç panik yaşattı

Gaziantep'te yanlarında uzun namlulu silah taşıdıkları iddia edilen kişilerin park ettiği düşünülen bir araç bomba paniğine sebep oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis, olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, bomba imha uzman ekipleri de sinyal kesici koyduğu aracın içerisinde arama yaptı. Araçta patlayıcı bir madde bulunamadı. Gözaltına alınan 3 şüpheliye ait bir av tüfeği ile çok sayıda mermi ele geçirildi.

Binevler Mahallesi'nde vatandaşların dikkatini çeken 3 şüpheli şahıs, polise ihbarda bulundu. 27 J 2216 aracı bir apartmanın önüne park edip kaçtıkları öğrenilen şahıslar, kısa süre içerisinde emniyet güçleri tarafından yakalandı. Yanlarında bir adet av tüfeği ve çok sayıda 9 milimetrelik mermi bulunan şüpheliler, gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'sinin uyuşturucu ve yaralama olaylarından kayıtları olduğu öğrenildi.

Polis, aracın bulunduğu alanı çembere aldı. Vatandaşların yaklaştırılmadığı bölgeye olay yeri inceleme ekipleri yanı sıra bomba imha uzmanları geldi. Jammer cihazıyla sinyali kesen ekipler, çalışma yaparken olay yerine gelen bir kişi aracın kardeşine ait olduğunu söyledi. Bomba imha uzmanının araç içerisinde yaptığı aramada patlayıcı madde unsuruna rastlanmadı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber