Doktorluğu bırakıp şarkıcı oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2005 12:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, doktor kıyafetiyle sahne alan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu şarkıcı Sevtuğ, hem şarkı söyledi, hem de steteskopla izleyenlerin kalp atışlarını dinledi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyolojik Bilimler Genetik Bölümü'nden mezun olan 24 yaşındaki şarkıcı Sevtuğ Kasapbaşoğlu (24), İskenderun'da Şalenbar'da sahneye çıktı. Dansı ve sempatik tavırlarıyla İskenderunluların büyük beğenisini kazanan Sevtuğ, Petek Dinçöz'ün "Hasta ettin" adlı şarkısını doktor kıyafeti ve steteskop takarak söyledi. Bir yandan şarkı söyleyip, bir yandan boynundaki steteskop ile hayranlarının kalp atışlarını ve nabzını dinleyen Sevtuğ, herkesi şaşırttı. Habercilerin sorularını da cevaplandıran Sevtuğ, "6 - 7 senedir ekrandayım. Modellikle başlayıp sunuculukla devam ettim. Amacım değişik tarzda güzel bir kaset çıkarmak" dedi.
"Doktorluğu bir tarafa bırakıp neden sahneyi, ekranları tercih ettiniz?" şeklindeki soruya karşılık Sevtuğ, "Okulum yeni bitti. Master ve lisansıma devam edeceğim, eğitimi bırakmış değilim, yanlış anlaşılmasın. Kendi alanımda uzmanlaşmam gerekiyor. Ancak sanat aşkı bende ağır basıyor. Ben ekranları, ekranda olmayı çok seviyorum. Aslında haber spikerliği istiyordum ama hareketli olduğum için sahneye çıkıp şarkı söylemeyi, dans etmeyi daha iyi beceriyorum ve bu alanda iyi bir yerlere geleceğime inanıyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber