Düzce'de 70 kilo eroin ve 60 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Düzce'de iki ayrı kamyonda yapılan aramada 70 kilo eroin ve 60 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 08:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'de, kamyonetin kasasında oluşturulan bir bölmeye zulalanmış 70 kilo eroin ele geçirildi. Polis, kamyonetin sürücüsünü gözaltına aldı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir ihbar üzerine İstanbul'a giden kamyoneti takibe aldı. Polis, TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde kamyoneti durdurdu. Kamyonetin boş olan kasasında uyuşturucu bulmak için eğitilen 'Dizel' adlı köpek ile arama yapıldı. 'Dizel'in tepki vermesi üzerine kasanın ön tarafında oluşturulan gizli bir bölüm açıldığında eroin paketleri görüldü. Operasyonda 70 kilo eroin ele geçirilirken, araç incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kamyonet sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Düzce'de, tekstil malzemesi yüklü iki kamyonda yapılan aramada 60 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir ihbar üzerine TEM Otoyolu'nda ilerleyerek İstanbul'a giden iki kamyonu takibe aldı. Polis, kamyonları durdururken, tekstil malzemelerinin arasında kartonlar dolusu sigara bulundu. Gümrük kaçağı 60 bin paket sigara ele geçirilirken, kamyon sürücüleri gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber