Okulun duvarlarının çatlak olduğu iddiası

Çankırı'da bir grup veli ve öğrenci, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu'nun duvarlarının çatlak olduğu iddiasıyla protesto gösterisinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 07:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulun önünde toplanan bir grup veli, okulun duvarlarında meydana gelen çatlaklar nedeniyle, öğrencilerle birlikte "Ölmek istemiyoruz, yeni bir okulda eğitim görmek istiyoruz" şeklinde sloganlar atarak protesto gösterisinde bulundular.

Öğrenci velilerinden Fatma Lengerli, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuklarının güvenliğinden endişe ettiklerini ifade ederek, "Okullar Hayat Olsun' projesi okullarımızı çocuklarımıza mezar yapmasın. Biz çocuklarımızın bu okulda ders yapmasından kaygı duyuyoruz" dedi.

Okulun duvarlarında derin çatlaklar bulunduğunu ve okulun çocuklarının tepesine çökmesinden korktuklarını ifade eden Langerli, yetkili gelmeden çocuklarını sınıflara göndermeyeceklerini belirtti.

Okul Müdürü Cemallettin Tağlı, veliler yaptığı görüşmede, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüğünü ve okul için yeni bir yer arandığını ifade ederek, artık çocukların okula girmesini istedi.

Velilerin bir yetkili gelmeden çocuklarını okula sokmayacaklarını ifade etmesi üzerine, olay yerine gelen polis ekipleri çağrıldı.

Polislerin uyarısı üzerine veliler dağılırken, öğrenciler de sınıflarına girdi.

Muhabir: Özgür Alantor

Yayıncı: Sinan Özmüş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber