Cezaevi firarisi yakalandı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde düzenlenen operasyonda cezaevinden firar eden 1 kişi yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Operasyonlarda ayrıca haklarında arama kararı ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ?kamu malına zarar verme, geceleyin bina içinde hırsızlık ve hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından yakalama emri ile arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen E.C.'nin yakalandığı ve çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada, ?Cinsel saldırı suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan İ.Y., hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Uyuşturucu almak, satmak ve ticaretini yapmak suçundan 4 yıl 2 ay ve uyuşturucu suçundan 416 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.E.G. isimli şahıs gözaltına alınmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlama suçundan arandığı tespit edilen İ.G., hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilmiştir." denildi.

Ekiplerin yaptığı çalışmalar kapsamında Mimarsinan Parkı'nda bir vatandaşın cep telefonu zorla gasp eden E.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı. Arabayatağı Mahallesi'ndeki bir işyerinde bandrolsüz sigara satıldığı ihbarı üzerine E.T. isimli şahsın gözaltına alındığı ve işyerinde yapılan aramalarda da 78 paket bandrolsüz sigara ele geçirildiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber