Arkadaşını yaralayıp kaçan zanlı, yakalandı

Ankara'da yaraladığı arkadaşını hastaneye bıraktın sonra kaçan silahlı bir kişi, polis ekiplerinin uzun süren kovalamacasının ardından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi, henüz öğrenilemeyen bir sebeple arkadaşını yaraladı. Zanlı daha sonra yaralı arkadaşını hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. İhbarı alan polis ekipleri, kaçan zanlıyı aramaya başladı. Plakası tüm ekiplere dağıtılan aracı, Altındağ, Hipodrum Caddesi üzerinde terörle mücadele şube ekipleri fark etti. Ekiplerin dur ihtarına uymayan zanlı, Yenimahalle istikametine kaçmaya devam etti. Alarma geçen polis ekipleri ile zanlı arasında sıkı bir kovalamaca yaşandı. Yenimahalle köprüsü üzerinde aracını durduran zanlı, yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçarken bariyerlerden atladığı sırada ayağını inciten zanlı, yakayı ele verdi. Köprünün altında gözaltına alınan ve elleri kelepçelenen zanlı, silahın yerini söylemesi için ekipler tarafından uzun süre sorgulandı. Polis ekipleri, kovalamacanın yaşandığı bölgede uzun süre arama yapmasına rağmen silahı bulamadı.

Yürümekte güçlük çeken zanlı, ekiplerin yardımıyla polis otosuna götürüldü. Polis ekipleri, kaçan zanlının aracında da bir süre incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber