Çiğli Belediyesi 40 okulun bakım onarımını yaptı

İzmir'in Çiğli Belediyesi, bu yıl da okulların eksiklerini giderme adına 40 ilkokul ve ortaokulun bakım onarım işlerini tamamladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okullarla işbirliği sonucunda bakım onarım, boya badana, merdiven gibi eksikler belediye tarafından yapılıyor. Çalışmaları Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlükleriyle şantiye atölyesi ekipleri yürüttü. Okulların ihtiyacına göre bahçe betonu kaplaması, bahçe düzenlemesi, temizliği ve yeşillendirilmesi, sahne, merdiven ve istinat duvarı, tuvalet ve lavabo onarımı, anaokullarına oyuncak grubu yerleştirme çalışmaları yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, öğrencilere temiz ve sağlıklı ortamlar sağlayarak, eğitimde kalitenin yükseltilmesini istediklerini söyledi. Okullardan gelen talepler doğrultusunda belediye ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını ifade eden Başkan Solak, ?Okullarımız için yaz aylarında ekiplerimiz yoğun mesai harcadı. Her okulun ihtiyacı farklı ve biz de tüm imkanlarımızla yanlarında olduk. Merdivenler ve duvarlar boyandı, temizlikler yapıldı. Bahçe düzenlemeleri, istinat duvarı ve yeni merdivenler yapıldı. Okullardan talep geldikçe yerine getirmeye çalışıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber