Gediz'de uyuşturucu operasyonu

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, 903 kök kenevir, 400 gram kubar esrar, 9 sikke, 200 paket kaçak sigara ve ruhsatsız silah ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 21:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gediz ve Çavdarhisar ilçelerinde altı ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Hüseyin Aydemir (33), Bayram Akbulut (27), Halil Dönmez (23), Bahattin Olgaç (57), Mustafa Süzen (36), Gökhan Tunç (26) ve Halil İbrahim Zengin (63) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların ikamet, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda 1 adet pompalı av tüfeği, 2 adet av tüfeği fişeği, 14 adet dolu fişek, 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 9 adet sikke, 400 gram kubar esrar, 903 kök kenevir, 200 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ayrıca suçta kullanılan iki adet otomobil de geçici olarak muhafaza altına alınırken, Hüseyin Aydemir, Bayram Akbulut, Halil Dönmez, Bahattin Olgaç, Mustafa Süzen, Gökhan Tunç ve Halil İbrahim Zengin isimli şahıslar, uyuşturucu imal ve ticareti yapmak, kullanmak, ruhsatsız tabanca bulundurmak suçlarından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan Hüseyin Aydemir ve Halil Dönmez Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bayram Akbulut, Bahattin Olgaç, Mustafa Süzen, Gökhan Tunç ve Halil İbrahim Zengin ise Gediz Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Alınan ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şahıslardan Gökhan Tunç ve Halil İbrahim Zengin serbest bırakılırken, Mustafa Süzen, Bahattin Olgaç ve Bayram Akbulut tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber