Ölenlerin evini bile soydular

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Suriye ordusu tarafından atılan bombanın üzerlerine düşmesi sonucu ölen Gülşah Özer'in evinin soyulduğu, ölen diğer anne ve çocuklarının evinin de soyulma ihtimalinin olduğu iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 22:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki gün Suriye ordusunun attığı havan toplarından bir tanesi Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Yenimahalle Kazım Karabekir Caddesi'nde bir eve düşmüş olayda anne Zeliha (39)

kızları Zeynep, Fatoş, Ayşegül Timuçin ve akrabaları Gülşah Özer ölmüş ve 10 kişi yaralanmıştı. Olayın yaşandığı ev ve ölen Gülşah Özer'in evi 2 gündür boş kalıyordu. Ölenlerden Gülşah Özer'in evinin soyulduğu iddia edildi. Kameralara konuşmak istemeyen Özer'in oğlu,"

Acımız var, annemizi kaybettik. Birde evimizi soymuşlar. Evdeki ziynet eşyaları, birikimlerimiz ve bilgisayarımız çalınmış. Biz bunu yapanlara ne diyelim" dedi.

Hırsızlık olaylarının yaşandığını belirten bir vatandaş

ise "Ben de olayın yaşandığı bölgede oturuyorum. Çocuklarımızı gönderdik babamla günlük nöbet tutuyoruz. Burada Suriyelilerden rahatsız olmaya başladık. Gösterdiğim ev ölenlerden birinin. Ölen kadının evini soyuyorlar, bu yapılan şerefsizliktir. Ölen bir insanın evi soyuluyorsa burada güvenlik tedbiri yoktur" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar bombanın düştüğü Timuçin ailesinin evinin bile soyulmuş olabileceğini ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber