İntihara teşebbüs eden kadın 4 saatte ikna edilebildi

Adıyaman'da dokuz katlı binanın en üst katına çıkan ve intihara teşebbüs eden kadın, 4 saatlik uğraşın sonunda ikna edilebildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 22:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Karapınar Mahallesi'ndeki Akkonut 3 sitesinden yaklaşık bir buçuk yıl önce 30 bin TL karşılığında yapı kullanması ve tapusu olmayan teras katı Remziye Ç. satın aldı. Teras katın kaçak olmasından dolayı mahkeme tarafından yıkım kararı alınırken, kararı öğrenen Remziye Ç. müteahhitle irtibata geçerek ikametleri karşılığında verdikleri 30 bin TL parayı istedi.

Müteahhitten olumlu cevap alamayan Remziye Ç., ikamet ettiği binanın 9. katına çıkarak intihara teşebbüs etti. Durumu fark eden site sakinleri durumu polise bildirirken, kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı, itfaiye ekipleri de branda açtı. Polis ve psikolog tarafından Remziye Ç. ikna edilemeyince, olay yerine Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici geldi.

Olay yerine gelen Bilici Remziye Ç.'yi sakinleştirmek isterken, yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmaları sonrası Remziye Ç. çıktığı yerden ikna edilerek indirildi. Daha sonra 112 sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilen kadın, ambulansa bindirilerek Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber