Halk Ekmek, fabrika önündeki büfede 24 saat satış yapıyor

Ürünlerini her geçen gün daha da çeşitlendirerek Başkentlilere sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, fabrika önünde 24 saat açık ' Fabrika Satış Noktası' açtı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genel Müdür Ali İlkbahar, Halk Ekmek'in 15 çeşit ekmeğinin satıldığı Fabrika Satış Noktası'nın 24 saat hizmet verdiğini ifade etti. İlkbahar, ?Anadolu Bulvarı üzerinde yer alan Halk Ekmek Fabrikası önündeki büfemiz, 24 saat vatandaşımızın hizmetinde. Sadece cumartesi akşamı saat 22.30'dan, pazar akşamı 22.30'a kadar kapalı.? dedi.

Büfede, Halk Ekmek Fabrikası'nın dünya standartlarındaki üretim tesislerinden çıkan her ürünün, taze ve sıcak bir şekilde vatandaşa satıldığını aktaran İlkbahar, ?Satış büfemize gelen Başkentlilerimiz, isterlerse büfe bahçesinde bulunan oturma gruplarında oturup, fabrikanın ürettiği poğaça, simit ve diğer ürünlerden satın alıp kahvaltı yapabiliyorlar.? diye konuştu.

Halk Ekmek Fabrikası'nın büfelerinde şampiyon ekmek, çavdarlı ekmek, minik fındıklı ekmek, roll ekmek, grissini çeşitleri, çorbalık galeta, galeta unu, tuzsuz ekmek, halk somun, zeytinyağlı cabata, taş değirmeni tam buğday ekmeği, kepekli ekmek, tam buğday köy ekmeği ve glutensiz ekmek bulunduğunu ifade eden Ali İlkbahar, ?Ankara Halk Ekmek Fabrikası, yüksek teknolojiyle üretim yapan bir fabrika. Hem Türkiye ekonomisine hem de istihdama büyük katkılar sağlıyor ve getirdiği yeniliklerle hem Ankara fırıncılarına hem de çevre illere öncülük ediyor.? diye ifade etti.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber