Muratpaşa Belediyesi, 2 ay önce evi yanan aileye konteyner hediye etti

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, orman yangınında evleri ve eşyaları yanan aile için hazırlanan konteyner evin anahtarını teslim etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaman Ailesi'ne eşya yardımı da yapılacağı belirtildi.

Ağustos ayında orman yangını çıkan Serik Bilginler köyünü ziyaret eden Evcilmen, söz konusu afette evi kullanılamaz hale gelen Yaman ailesini sevindirdi. Geçimini çiftçilikle sağlayan aile, yangın sonrası akrabalarının yanında kalıyordu. İki çocuğu üniversite öğrencisi olan Süleyman Yaman ve eşi, artık kendilerine hediye edilen konteyner evde yaşayacak.

Söz konusu ailenin evsiz kaldığını öğrendiklerinde, büyük üzüntü duyduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ?Orman yangınında evi tamamen yanan vatandaşımızı sokakta bırakmamak için ekiplerimiz hemen harekete geçti. İçerisinde 2 oda, mutfak, tuvalet ve banyonun bulunduğu konteyner, yanan evlerinin yanına yerleştirildi. Yaşadıkları sıkıntıları bir nebze olsun gidermek istedik.? diye konuştu. Yangında her şeylerini kaybettiklerini söyleyen Süleyman Yaman, ?Kış günü başımızı sokacak bir evimiz oldu. Allah sizlerden razı olsun.? diyerek Evcilmen'e teşekkür etti.

Anahtar tesliminin yapıldığı ziyarete CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş ve belde belediye başkanları da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber