Sakaryaspor'da haciz şoku

Maddi sıkıntılarla boğuşan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'da haciz şoku yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 19:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Stat Müdürü Kadir Çiçek, Sakaryaspor'dan 43 bin lira tutarındaki alacağını tahsil edemeyince, icra kararı aldırdı.

Sakaryaspor'un Turgutluspor ile oynadığı maçta haciz memurlarıyla birlikte stadyuma gelen Çiçek'in avukatı, bilet satışlarından elde edilen 3 bin liralık gelire haciz koydurdu. Haciz işlemi bilet satışlarının yapıldığı gişede yapıldı. Haciz işlemi sırasında Sakaryaspor Kulübü'nün avukatı da hazır bulundu.

Çiçek'in avukatı Ferruh Kaçmaz, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, işten çıkartılan müvekkilinin kulüpten 43 bin lira tutarında ücret ve tazminat alacağı bulunduğunu söyledi. 6. İcra Müdürlüğü görevlileriyle birlikte haciz işlemini gerçekleştirdiklerini anlatan Kaçmaz; "Bilet satışından elde edilen 3 bin liraya haciz yapıldı. Hacizden para kaçırmak için haricen bilet satışı yapıldığını öğrendik. Hafta içinde derneğe bilet satmışlar. Yine bugün maç öncesi maraton tribün önünde araçtan bilet satışı yapılmış." diye konuştu.

Kaçmaz, alacakları için kulüpten bir ödeme planı verilmesini bekleyeceklerini, anlaşma olmaması durumunda hacze devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Vedat Yaşlıca ise Çiçek'in kulüpten alacağı nedeniyle haciz işlemi yaptırdığını belirterek, "Yapacak bir şey yok. Adamın alacağı var. Burası bir hukuk devleti. Kulübün genel olarak 30 milyon TL borcu var." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber