Bodrum'da ölüm virajı kazalara davetiye çıkarıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent-Turgutreis karayolu üzerinde bulunan viraj kazaya davetiye çıkarıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 15:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent-Turgutreis karayolu üzerinde bulunan viraj kazaya davetiye çıkarıyor.

Ortaket - Turgutyreis karayolu üzerinde bulunan bir virajda bariyer bulunmaması nedeniyle bir hafta'da 3 kere trafik kazası meydana geldi. Şans eseri uçuruma yuvarlanan araçların içerisinde ölen veya yaralanan olmadı. 1 haftada 3 kaza, bir ayda ise sayısız kaza yaşandığı öğrenilen viraj için yetkililerden bariyer yapılması bekleniyor. Virajın altının uçurum olması ve demir bariyerlerin olamaması trafik kazaları için kaçınılmaz oluyor. Son olarak bugün öğlen saatlerinde yaşanan trafik kazasında ise Fırat Canik hakimiyetindeki 48 UU 123 araç virajı alamayınca uçurumdan yuvarlandı. Şans eseri ufak sıyrıklarla kazadan şans eseri kurtuldu. 30 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil ise hurdaya döndü. Vatandaşların 112 ambulansa haber vermesi ile yaralı Canik Bodrum devlet hastanesine götürülerek ayakta tedavi gördü.

Yol kenarında bulunan vatandaşlar ise bu yolun çok tehlikeli olduğunu belirterek, "Bu yol yılardır böyle demir bariyerler olmadığı için araçlar virajı alamayınca uçurumdan yuvarlanıyor" diyerek duruma tepki gösterdi.

Kazayla ilgili olarak polis ise soruşturma başlattı. Öte yandan ise virajın bulunduğu bölgede hız göstergesinin 90 km olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber