Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Suşehri'ni ziyaret etti

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Suşehri ilçesini ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakamlıkta karşılanan Vali Kemelek, Kaymakamı Mehmet Demiral'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Vali Kemelek, "Yeni atanan emniyet müdürümüzle çevreyi tanımak için koyul hisardan sonra Suşehri'ne geldik. Sivas çok geniş bir coğrafyaya sahip bir ilimiz. Bunların hepsini tek, tek görmek gerekiyor. Farklı iklimler içerisinde buralara geldik. Sabah çıktığımızda başka bir iklim yaşamıştık daha sonra farklı bir iklim yaşadık. Buranın farklı bir bölge olduğu anlaşılıyor. Karadeniz'den, Akdeniz'e uzanan bir coğrafyadayız. Bundan dolayı zaman, zaman halkımızla beraber olmayı istiyoruz. Hem ihtiyaçları yerinde görmek, hem de bölgeyi daha iyi tanımak bugün böyle bir gezi düzenledik. Kaymakam ve belediye başkanımızı ziyaretimizde sorunlarımızı yerinde görüşme fırsatı oldu.'' dedi.

Daha sonra belediyeye geçen Vali Kemelek, Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından ilçe sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında çarşı içini yürüyerek belediye geçen Vali Kemelek, vatandaşlarla selamlaştı, kısa sohbetler etti

Ziyaret esnasında ilçe idarecileri, askeri görevliler, siyasi parti başkanları ve çok sayıda yetkililer hazırda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber