Altındağ Belediyesi'nden kına konağı

Altındağ Belediyesi, geleneksel kına geceleri için özel konak hazırladı. Altındağ Belediyesi Evlendirme Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren kına konağı, restorasyon sonrası yeniden hayata dönen Hamamarkası bölgesinde hizmet veriyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 15:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kına konağında, misafirlerin otantik giysilerle karşılanmasından, geleneksel kına gecesi müzikleriyle ağırlanmasına kadar pek çok hizmet veriliyor. Haftanın her günü 19.30-22.30 saatleri arasında hizmet veren konak, isteyen konuklara canlı müzik hizmeti veriyor.

Altındağ Belediyesi'ne bağlı tüm düğün ve nikah merkezlerinde hiçbir detayı atlamadan kusursuz hizmet vermeye çalıştıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, hayatlarının bu en özel gününde çiftlere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçladıklarını bildirdi. Hamamönü'nde gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından gelin adaylarının kına gecesi töreni için, tarihi konakları tercih etmeye başladıklarını ve belediyeyi sürekli arayarak belediye bünyesindeki konakları kullanıp kullanamayacaklarını belirten Tiryaki, bunun üzerine kına konağı açmaya karar verdiklerini kaydetti. Başkan Tiryaki, nikah merasimlerinde olduğu gibi kına merasimlerinde de her ayrıntının düşünüldüğünü ifade etti.

Evlendirme Şube Müdürü Demek Yavuz, sunulan hizmetler arasında geleneksel bindallılar, kına setleri, lezzetli ve zengin yiyecek ve içecek mönülerinin de yer aldığını, kişilerin hayalleri ve isteklerine göre sunulan hizmetlerin çeşitlendirilebileceğini söyledi. Kına konağının en önemli ve en çok dikkati çeken taraflarından birinin tarihi Karacabey Hamamı'nın yanında yer alması olduğunu söyleyen Yavuz, hamamla birlikte kına ve düğün ambiyansının tamamlandığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber