Elmadağ'da sanayiciler tapularına kavuştu

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde faaliyet gösteren çeşitli sanayi kuruluşları belediyenin girişimleri sonucu tapularına kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 18:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerini sürdüren sanayicilerin, uzun süredir devam eden tapu sıkıntısı sonuçlandı. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'yle irtibata geçerek çalışma başlattı. Yeniden imar uygulaması yapılarak sanayicinin arsa kullanım oranları artırıldı. Sanayici için çok önemli olan bu düzenleme sayesinde yeni yatırımların da önü açıldı.

Fabrika sahiplerine tapuları Hasanoğlan Sanayicileri ve İşadamları Derneği(HASİAT)'nde düzenlenen yemekli törenle verildi. Törene Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, Tapu Kadastro Ankara Bölge Müdürü Faruk Dönmez ve işadamları katıldı. Törende konuşan Kaymakam Resul Kır, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni yatırımlar için işadamlarını bölgeye davet etti.

Belediye Başkanı Gazi Şahin de sanayicilerin artık yatırım yapma konusunda önlerinde hiçbir engel kalmadığını belirterek, "Biz belediye olarak daima işadamlarımızın yanındayız ve yatırımlar konusunda da her türlü desteğe hazırız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından işadamlarına tapuları veridi. İşadamları kendilerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Gazi Şahin'e ve Kaymakam Resul Kır'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber