İpliklerin arasına saklanan kaçak sigaralar polise takıldı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda 115 bin paket kaçak sigara ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekiplerince yapılan operasyonda, doğu illerinden temin edilen gümrük kaçağı sigaraların batıya Eskişehir üzerinden gönderileceği istihbaratı alındı. Ekipler, 27 HY 945 plakalı kamyonu Eskişehir- Ankara yolu üzerinde durdurdu. Kasası iplik yüklü olan kamyonda arama çalışması yapan ekipler, 5 farklı markada toplam 115 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Paketlerin iplik kolilerinin altına ve kasanın gizli bölmelerine saklandığı öğrenildi. Araçta bulunan C.K(29) ve A.Ö(42) gözaltına alınarak cezai işlem yapılmak üzere adliyeye gönderildi.

TORBACILAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Eskişehir Emniyeti tarafından düzenlenen bir diğer operasyonda ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişi suçüstü yakalandı. Şüphelilerin yapılan aramalarının ardından 1 kilo 544 gram uyuşturucu madde, 8 sentetik uyuşturucu hap, 8 kök kenevir, 5 gram bonzai ve 6 gral kenevir tohumu ile uyuşturucu madde satışından elde edilen bin TL ele geçirildi. Şüpheliler A.G(48), E.g(24), H.Ö(29), U.T(37), İ.G(43), İ.Y(43) hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Polis ekiplerinin takibi sonucu şüpheli 8 şahıstan uyuşturucu madde alışverişi yaptığı tespit edilen 40 kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber