Assistt'ten üniversite öğrencilerine iş imkanı

Rehberlik ve müşteri hizmetleri şirketi Assistt'in Erzincan'daki çağrı merkezinde istihdam sayısı bin 500'e ulaştı. İstahdam konusunda yeni adımlar atmaya hazırlanan şirket, Erzincan Üniversitesi ile işbirliğine giderek, öğrencilerine ders dışı zamanlarında iş imkanı sunacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Assistt Operasyon Müdürü Fatih Şanal, çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Çağrı merkezlerindeki çalışan sayısının bin 500'e ulaştığını aktaran Şanal, yeni ve nitelikli iş gücü için Erzincan Üniversitesi ile işbirliği yaptıklarını söyledi. Şanal, "Okuyan öğrenci arkadaşlarımıza part-time imkanı sunacağız. Bu vesile ile okuyan arkadaşlarımıza iş hayatına girme imkanı sağlayacağız." dedi. Yeni binalarının Aralık ayında teslim edileceğini öğrendiklerini, orada da 500 kişiyi istihdam edeceklerini anlatan Fatih Şanal, "2013'ün başında çalışan sayımızı hızlı bir şekilde 2 bine taşıyacağız." ifadesini kullandı.

Assistt Operasyon Müdürü Şanal, çalışanlarına kariyer planlaması yapmalarında da yardımcı olduklarını belirterek, "Arkadaşlarımızın uzun süredir beklediği yönetici atamaları ile alakalı kapıları onlara açıldı. Erzincan lokasyonu ve diğer illerde kariyer kapıları tamamen açıldı. Başarılı olan, iyi performans gösteren arkadaşlarımız bu süreçle birlikte, kariyer hedeflerini gerçekleştirmiş olacaklar." ifadelerini kullandı.

İşten ayrılmalar konusuna da değinen Şanal, şöyle konuştu:

"Çalışan arkadaşlarımızla zaman zaman iş ayrılığına gitme durumunda olabiliyoruz. Bunun belli bir oranı var. Her ay bu yüzde 1 gibi. Bin 400 kişinin çalıştığı bir yerde geçtiğimiz ay rakamlarına baktığımızda 14-15 kişi civarındadır. Bu arkadaşların performanslarını yükseltmeleri konusunda da uyarılarda bulunmuştuk. Çalışanlarımızın yaş ortalaması 21-22 civarında beklentileri çok fazla olabiliyor. Kurumumuz her zaman şunu düşünüyor; mutlu çalışan, mutlu şirket."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber