Kuaförün mavi kapak kampanyası, 2 engelliyi sandalyesine kavuşturdu

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir kuaför tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasında toplanan kapaklarla iki engelli vatandaş tekerlekli sandalyesine kavuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıkaya'da kuaförlük yapan İbrahim Yılmaz, kısa bir süre önce ?engelliler için bir kapakta sen at' kampanyası başlattıklarını, kampanya sayesinde 2 engelli vatandaşın tekerlekli sandalyesine kavuşmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

İlçede vatandaşların kampanyaya büyük bir destek verdiğini belirten Yılmaz, "Kampanyaya herkes yoğun ilgi gösterdi. Böyle bir etkinlik vatandaşlar arasında kaynaşma ve dayanışmaya da katkı sağladı. Kampanya kapsamında 30 bin kapak toplandı ve bu kapaklarla 2 engellimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalyesini aldık. İnşallah toplayacağımız kapaklarla engellilerimize bu tür ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacağız bu vesile ile kampanyamıza destek olan bütün herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Sarıkaya Engelliler Derneği Başkanı Cafer Şensoy da ilçelerinde 12 engelli vatandaşın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu kampanya ile iki'sine tekerlekli sandalye verildiğini kaydetti. Başkan Şensoy, "İlçemizde bu tür organizasyonlar düzenleyerek engellilerimize destek olan esnaflarımıza ve kampanyaya topladıkları kapaklarla destek veren vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu gerçekten çok önemli bir davranıştır. Toplumsal bir duyarlılıktır. Kampanyamız devam ediyor. İnşallah toplanacak kapaklarla diğer engelli kardeşlerimiz de sevindiririz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber