Boğazlıyan'da öğrencilere trafik eğitimi verildi

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen seminerde ilköğretim okulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğazlıyan Öğretmenevi'nde düzenlenen eğitim seminerine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Erdal Gökşen, Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Aracı, polisler, öğretmenler ile okullarda fahri trafik polisi görevini yürütecek olan öğrenciler katıldı.

Komiser Erdal Gökşen, yaptığı konuşmada trafik kurallarının önemine değindi. Gökşen, Okul Geçit Görevlisi'nin seçildiğini belirterek, karayolları trafik kanunu ve yönetmeliğine göre ilçede bulunan okullardan tespit edilen öğrencilere yönelik trafik hakkında eğitici bilgiler verdiklerini söyledi. Gökşen, "Okul önlerinde daha rahat ve huzurlu geçiş sağlanacak. Öğrencinin trafik kurallarına uymayan araç ve sürücülerine karşı tutanak tutma yetkisi olabilecek. Bu tutanaklarda bizlere tebliğ edilerek ilgili araçlara ceza yazılacak. Bu yüzden sizlere önemli görev düşüyor. Tabi aynı şey sürücülerimiz içinde geçerlidir."dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber