3 lise öğrencisi intihara kalkıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2005 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde 3 kız lise öğrencisinin ilaç içerek intihara kalkıştıkları, hastaneye kaldırılan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sındırgı Çok Programlı Lisesi'ne giden N.D, N.E. ve N.B. isimli 3 genç kızdan 2'si, okulun yakınlarındaki bir eczaneye giderek, "Öğretmenimiz 1 kutu Laroxyl isimli hap istedi" diyerek parasını verip ilacı aldı. Daha sonra biraraya gelen 3 arkadaş, hapın 10 mg kutusundaki 30 tableti 10'ar pay ederek aynı anda içti. Bir süre sonra fenalaşan öğrenciler hemen Sındırgı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Balıkesir'e sevk edilen lise öğrencisi genç kızların midelerinin yıkandıktan sonra müşahedeye alındıkları, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Lisede yaşanan intihar teşebbüsüyle ilgili ihbarı alan Sındırgı Emniyet Amirliği'ne bağlı ekipler, olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatırken, öğrencilerin öğretmenleri, ilacın alındığı eczane görevlileri ve çocukların ailelerinin ifadelerine başvuruldu. Sındırgı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da olayla alakalı tahkikat başlattığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber