Kılılı'da Hz. Hamza Camii ibadete açıldı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı kasabasının Cumhuriyet Mahallesi'ne sanayiciler tarafından yaptırılan Hz. Hamza Camii ibadete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Tuncay Akkoyun açılışta yaptığı konuşmada, "Camiler her yaşa hitap eden huzur yuvasıdır. İlim ve irfan yuvasıdır. Bu hayırlı hizmete katkıda bulunan değerli iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Camimizin beldemize, ilçemize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İl Müftüsü Muhammed Cevher caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Hayırseverlerin destekleriyle yapımı tamamlanan ve ibadete açılan caminin mahalleye yakışır güzellikte olduğunu söyleyen Cevher, hayırseverlerin önemli bir hizmete imza attığının altını çizdi.

Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci caminin son derece hızla bitirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Caminin yapımında katkıda bulunan Hanifi Öksüz, Atilla Kambur, Ahmet Duran Balsuyu, Ejder Balsuyu, Fahrettin Çiçekçi, Fatih Kaptanoğlu, Ali Cilve, Mehmet Arabacı, Alirıza Büyükdereli, Mehmet Taş, Erol Tansel ve Kılılı Kasabası Belediye Başkanı Mehmet Bezirci'ye teşekkür plaketlerini Kaymakam Tuncay Akkoyun verdi.

Konuşmaların ardından caminin açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan protokol üyeleri ve mahalle sakinleri cuma namazını kıldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber