OMÜ Veteriner Fakültesi'nde ders başı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Veteriner Fakültesi'nde yeni eğitim yılının açılış dersi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Mavi Salon'da gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, "2012-2013 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta rektörlük olmak üzere bize destekte bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili öğrenciler, fakültemiz müfredatı ağır olan bir fakültedir. Eğer bu beş yıllık eğitimi başarıyla bitirmek istiyorsanız bunu hiç unutmadan, günü gününe çalışmanızı rica ediyorum. Fakülte öğrencilerimizden ricamız bu beş yıllık süreci başarılı bir şekilde bitirmeleridir." dedi.

Konuşmasına OMÜ Hemşirelik Bölümü öğrencisi Özen Arslan'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü belirterek başlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın, "Ben de yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Üniversitemizde güçlü bir Ziraat Fakültesi var. Bu fakültenin yanında yine güçlü bir Veteriner Fakültesinin hem bölge hem de üniversite için çok iyi olacağını, böylece Ziraat Fakültesi ile birlikte Samsun ve çevre illerin ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyorum."şeklinde konuştu.

Tören, Veteriner Fakültesi öğrencisi Demirkan Arı'nın, Neşet Ertaş anısına verdiği müzik dinletisi ile devam etti.

Demirkan Arı'ya çiçek takdim edilmesinin ardından, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamer Dodurka, "Ev Hayvanlarında Davranış Bozuklukları" konulu açılış dersini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber