Misafirliğe geldiği evin alt katındaki marketi soydu

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir markete giren soyguncu, iş yeri sahibi Gülendam Arslan'ı başına tuğlayla vurarak yaraladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ekim 2012 23:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kasadaki paraları ve sigaraları alan şahıs, markete giren müşteri tarafından farkedilince olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, soygunu gerçekleştiren şahsın, marketin üst katındaki bir daireye misafirliğe gelen M.S.K. olduğunu beliledi. Zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Egekent 8053 Sokak 118 numarada meydana geldi. Market sahibi Gülendam Arslan'ın yalnız olduğu bir sırada içeri giren şahıs, tuğlayla kadını başından yaraladı. Ardından kasadaki 300 lirayı ve raftaki sigaraları aldı. İçeri giren başka müşteri, zanlıyı ve kadını yerde gördü. Zanlı bunun üzerine hızla olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vemesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Gülendam Arslan'ı Çiğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Çevredeki vatandaşların ifadeleri doğrultusunda harekete geçen Çiğli Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kaçan zanlının marketin üst katında bir daireye misafirliğe gelen ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen M.S.K. olduğunu belirledi. Çevrede ve binada arama yapan ekipler, M.S.K.'yı çatı katında yakalayarak gözaltına aldı. Gülendam Arslan, tedavisinin sürmesi için Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.


Zanlı tutuklandı

AHMET YILMAZ | İZMİR - 13.10.2012 23:01

İzmir'de misafirliğe gittiği evin alt katındaki marketi soyan ve market sahibi Gülendam Arslan'ı yaralayan zanlı M.S.K çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Çiğli'de dün akşam 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir evde misafir olarak kalan M.S.K. evin alt katındaki markete girerek market sahibi Gülendem Arslan'ın başına tuğlayla vurarak yaralamıştı. Kasadaki 300 lirayı ve sigaraları alarak kaçan şahıs, Çiğli Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aynı binanın çatı katında yakalanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber