Vali ve kurum müdürleri tugay içinde sağlıklı yaşam yürüyüşü yaptı

Amasya Valisi Abdil Celil Öz ve beraberindeki kurum müdürleri, her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirdikleri sağlıklı yaşam yürüyüşlerine tekrar başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 17:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pazar günleri, kurum müdürleri ile sağlıklı yaşam yürüyüşü yapan Vali Öz, 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Haluk Yıldızdan'ın daveti üzerine sezonun ilk yürüyüşünü tugay içerisinde yaptı. Tuğgeneral Mehmet Haluk Yıldızdan, yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüş sırasında Vali Öz'e kışla içerisindeki eğitim alanları hakkında bilgi verdi. Yürüyüş sonundan açıklama yapan Öz, yaz sezonunda yürüyüşlere il genelindeki faaliyetlerden dolayı ara verdiklerini hatırlattı. Vali Öz, ?Sağlık Bakanlığımızın da bizlere önerisi olan günde 30 dakikalık hareketler var. Bu hareketlerin yanı sıra, her hafta pazar günleri değişik mekânlarda yürüyüş yapmayı düşünüyoruz. İnsan sağlığı açısından çok önemli olan yürüyüşleri herkesin yapmasını tavsiye diyorum.? dedi.

Tugay içerisindeki yürüyüşe, Vali Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Haluk Yıldızdan, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt ve diğer kurum müdürleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber