Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği Karşıyaka Temsilciliği açıldı

Tokat Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği Karşıyaka Temsilciliği açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 16:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derneğin temsilci başkanı Özlem Gül, Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği olarak Tokat'ın semalarında hoş bir seda yankılandırmak için bu yola çıktıklarını söyledi. Özlem Gül, "Geleceğimizi aydınlatacak ülkemizi yükseltecek yeni nesillerin yetişmesi adına atılan her adım kutsal, bu uğurda yapılan en küçük çalışmaların bile çok değerli olduğuna inanan, günü birlik yaşamamayı, neme lazımcılıktan uzak durmayı hep çalışmayı, üretmeyi hedef edinen ve eğitime gönül veren sevdalılar Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği çatısı altında bir araya geldi. Gençlere sınavlara hazırlık kursları, öğretmenlerimize sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza en kalbi duygularımızla teşekkür ederken, temsilciliğimizin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, "Tokat'ta olduğum süre içerisinde derneğin yapmış olduğu faaliyetler gayet güzel. Gerek yetiştirme kursları gerekse yapılan projeler ile ilimizin eğitimine katkıda bulunuyorsunuz. Karşıyaka Temsilciliği'nin de güzel çalışmalara imza atacağından en ufak şüphem bulunmamaktadır. Hayırlara vesile olmasını dilerim. " diye konuştu.

Açılışa Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cem Gül, dernek üyeleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber