Kızılay Boğazlıyan Şubesi, kurban bağışı kampanyası başlattı

Türk Kızılay'ı Yozgat'ın Boğazlıyan Şube Başkanı Kamber Oğuzer, Türk Kızılay'ı olarak 2012 yılında da vatandaşların kurban vecibesini yerine getirilmesi ve ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılması amacıyla, kurban kampanyası başlatıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl olduğu gibi bu yılda da kurbanlıkların eksiksiz, dini şartlara uygun ve hijyenik bir biçimde kesilip konserve şeklinde yıl boyu ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını kaydeden Oğuzer, "Kurban bedeli 675 TL olarak belirlendi. Kurban bağışında bulunacak vatandaşlar www.kizilay.org.tr veya telefondan 168 ücretsiz bağış ve iletişim hattı ile 2868 posta çeki, Kızılay hesabı bulunan bankalar ve Türk Kızılay'ı Boğazlıyan Şubesi'ne başvuruda bulunabilecekler. Ayrıca internet ve Alo 168 bağış hattından 3 taksitle ödeyebilirler." dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yardımsever halkın desteği ile yüz binlerce aileye kurbanlıkları ulaştıracaklarını ifade eden Oğuzer, "Hedefimiz vatandaşlarımızın bağışladığı kurban vekaletleri ile bu bayramda da el ele vererek milyonlarca aileyi sevindirmektir. Bu vesile ile kampanyamıza destek olacak hayırsever vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyor ve katkılarını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber