AKEGDER öğretmenleri piknikle bir araya getirdi

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği (AKEGDER), düzenlediği tanışma, birlik ve kaynaşma pikniği ile eğitimcileri Poyrazlar Gölü Mesire Alanı'nda bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, burada yaptığı konuşmada, "Bir milletin geleceğine yön veren o milletin en kutsal varlıkları analar ve eğitimcilerdir. Bir ana nasıl ki ölünceye kadar 'ana' ise eğitimci de son nefesine kadar 'öğretmen'dir. Biz daima meslektaşlarımızın yanındayız. Onların dertleri bizim dertlerimiz, kederleri kederimiz, sevinçleri de sevincimizdir. İrfan ordusunun neferleri elleri öpülesi insanlardır. Yeni eğitim-öğretim yılın başarılı olmasını diliyorum.? dedi.

Sadece okul duvarları arasında kalan bir eğitim değil, sokağa, topluma, ülkelere, dünyaya yayılan bir eğitim anlayışı içinde olduklarının altını çizen Başkan Çelik, ?Derneğimiz, öğretmenlerin gönüllü çalışmaları neticesinde, eğitimciler arasında sevgiyi, saygıyı, birlik ve beraberliği, sosyal kültürel, maddi ve manevi yardımlaşma ve dayanışmayı temin etmek ve devamını sağlamak, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin kişisel gelişimini artırmak için her türlü çalışmayı yapmak amacıyla, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hizmet amacıyla kurulmuştur. Davetimize icabet ederek piknik programımıza teşriflerinizden dolayı, nice güzel günlerde bir arada olmak dileğiyle, teşekkür ederiz.? şeklinde konuştu.

Ailece katıldıkları pikniğin moral ve motivasyon olarak çok güzel bir etkinlik olduğunu ifade eden öğretmen İmdat Kaymak ise "Mangal programı, semazen çay keyfi, voleybol maçı ve çocukların gönlünce eğlenmesiyle dolu dolu bir gün yaşadık.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber