Kütahya'da mahalle kavgası: 3 yaralı

Kütahya'da 2 mahalle sakinleri arasında çıkan kavgada 3 kişi pompalı tüfekle yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Osmangazi Mahallesi Akpınar Sokak'ta meydana geldi. Şahin Gezgin, Güray Karagüzgil'in oğluna bisiklet ile mahalle arasında gezdiği gerekçesi ile tokat atıp kahvehaneye gitti. Evindeki misafir gittikten sonra Şahin Gezgin'in yanına gitmek için evinden ayrılan Güray Karagüzgil, evinin bulunduğu sokakta karşılaştı. Burada aralarındaki tartışmanın kavgaya dönmesi ile Şahin Gezgin üzerinde bulunan pompalı tüfek ile rastgele ateş etti. Açılan ateş sonrasında Güray Karagüzgil ile kardeşi Hasan Karagüzgil ve Şahin Gezgin'in annesi Fatma Gezgin yaralandı.

Gezgin ile yanında bulunan Savaş Salcan olay yerinden kendilerine ait otomobil ile kaçtıktan sonra Ziraat Mahallesi hemzemin geçitte park halinde bulunan ve içerisinde 3 kişinin olduğu aracı bıçak zoru ile gasp ederek kaçtı.

Olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekipleri gitti. Yaralılar 112 acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

3 kişiyi yaralayıp bir otomobili gasp eden Savaş Gezgin gasp ettiği otomobil ve olayda kullandığı pompalı tüfek ile ikameti Lala Hüseyin Paşa Mahallesi Cami Sokak üzerinde görüldüğünü fark ettikten sonra otomobili bırakıp kaçtı.

Şahin Gezgin ile Savaş Salcan, kendi istekleri ile sabah karşı İstiklal Polis Merkezi'ne teslim oldu. Polis merkezindeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen iki kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan yaralanarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber