ÖNDER, Mardinli öğrencileri unutmadı

Merkezi İstanbul'da olan Önder İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği 'Eğitime Önderlik Ediyoruz' sloganıyla başlattığı proje kapsamında Mardin'de öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin Merkez İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle birlikte bir araya gelen Önder Teşkilatlanma Koordinatörü Murat Şahin, Mardin İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Şeyhmus Güneş, Diyarbakır İmam Hatip Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selami Ay burada öğrencilerle sohbet etti.

Önder Teşkilatlanma Koordinatörü Murat Şahin, İstanbul'dan kucak dolusu sevgi ve selam getirdiklerini belirterek, 14 ilde toplam 5 bin öğrenciye eğitim seti dağıtmak suretiyle eğitimlerine katkı sağladıklarını söyledi. Şahin, "İmam hatipler bu ülkenin geleceğine manevi boyutunda büyük hizmetler verecek. İmam hatip okullarında pırıl pırıl gençler yetişiyor. Sizin gibi başarılı gençleri gördükçe kendimizde azim görüyoruz, sizlerin ihtiyaçlarının karşılanması ve daha iyi yetişmeniz için çok çalışma yapıyoruz. ? dedi.

Mardin Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Şehmus Güneş ise ilde yardım dağıttıkları için dernek yetkililerine teşekkür etti. Daha sonra çeşitli okullarda yaklaşık 200 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber