Önce eşini sonra kendini vurdu

Isparta'da bir şahıs, eşini silahla yaraladıktan sonra kendi kafasına ateş etti. Hastaneye kaldırılan çiftin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 21:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Mahallesi 4625. Sokak'ta meydana gelen olayda, konuşmak maksadıyla ayrı yaşadığı eşi Ayten A.'nın (40) evine gelen Keramettin A., (44) eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine yanında taşıdığı silahla 2 el ateş ederek eşini göğsünden yaralayan Keramettin A., daha sonra kendi kafasına ateş etti. Olay esnasında evde bulunan çiftin çocuklarının haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 acil servis ekibi, yaralı çifti Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Keramettin A., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilirken, her iki yaralının da hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşanma kararı alan çiftten Kerametin A.'nın, bir süre önce savcılık kararıyla evden uzaklaştırıldığı ve Ayten A.'nın hakkında uzaktan koruma tedbirleri alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber