Hemşire sokak ortasında kurşunlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2005 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Konak İlçesi Hatay semtinde bir hemşire, iddiaya göre eski erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde 247 Sokak 17 numarada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi'nde hemşire olarak çalışan Emine Arslan (41), spastik özürlü kızı Y.A. (12) ile birlikte evine giderken eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen M.P isimli şahıs geldi. Arslan'la kısa bir süre tartışan M.P, silahla hemşirenin bacaklarına ateş etti. Bacaklarından 3 ve kalçasından bir kurşun yarası alan Emine Arslan kanlar içerisinde yere yığıldı. Annesinin vurulduğunu gören Y.A. çığlık atarak yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arslan tedavi altına alındı.


Silahla yaralama olayının ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis, hemşire Emine Arslan'ın 1 ay önce eski erkek arkadaşı M.P'den ayrıldığını ve ölümle tehdit edildiğine dair Hatay Polis Karakolu'na şikayet dilekçisi verdiğini belirledi. Zanlı polis tarafından aranırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber