Kızını nasıl öldürdüğünü hatırlamadı

Kayseri'de kızını ve kızının sevgilisini öldüren baba mahkemede olay anını hatırlamadığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 19:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de 3 ay önce Melikgazi ilçesi Gesi Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kızı H.A. ve kızının sevgilisi M.R.'yi öldüren cinayet zanlısı baba Z.A., bugün Kayseri Adliyesi 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı. 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya H.A.'nın annesi F.A. ve M.R.'nin babası Y.R. ile tutuklu yargılanan zanlı Z.A. ile avukatı hazır bulundu.

Cinayet zanlısı Z.A., mahkemede verdiği ifadesinde, ?Kızımı kasten öldürmeyi düşünmedim. Kızımla sevgilisi gayri resmi bir şekilde yaşıyordu. Olay günü kızım benden para istedi ben de vereceğimi söyledim. Evin oradaki parkta buluştum ve parayı verecektim. Kızımın sevgilisi beni tehdit etmeye başlayınca olanlar oldu ve ondan sonrasını hatırlamıyorum? şeklinde konuştu.

Kızını nasıl öldürdüğünü hatırlamadığını söyleyen zanlı Z.A., ?Kızımın sevgilisi beni tehdit etti. Kızımı kötü yollara düşüreceğini söyledi. Ondan sonra tabancamı alarak ateş etmeye başladım ve o anı hiç hatırlamıyorum? dedi.

Olayda yaşamını yitiren M.R.'nin babası Y.R., de, ?Oğlum ve sevgilisi ayrılmaz ikiliydi. Ben oğlumu o kızla görüşmeyi yasakladım, ancak kız, oğlum ile görüşmek istedi. Kız, zorla kapımıza dayandı. 500 lira için gencecik iki insan öldürülmez. 22 yaşındaki oğlum öldürüldü. Sanıktan şikayetçiyim? diye konuştu.

Sanık Z.A., ?kasten adam öldürme, kasten kızını öldürme ve ruhsatsız silah taşıma' suçlarından yargılanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber