Kahta Belediye Başkanı Turanlı, din görevlileriyle yemekte buluştu

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, din görevlilerine yemek verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda il dışında olması münasebetiyle, düzenlenen etkinliklere katılamayan Başkan Yusuf Turanlı, din görevlileriyle daha sonra yemekte bir araya geldi. Yemeğe İlçe Müftüsü Burhan Barut, Diyanet-Sen Kahta Temsilcisi Nebi Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, din görevlileri, imamlar ve bazı siyasetçiler katıldı.

Kahta Papatya Restoran'da düzenlenen yemekte bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Barut, "Belediye Başkanımız bizi yemeğe davet ederek onurlandırmıştır. Kendisini takdir ediyoruz. Ahlakı, çalışkanlığı ve gösterdiği samimi davranışları bizi oldukça mutlu etmektedir. Davetinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Turanlı da konuşmasında, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda burada değildim. Döndükten sonra sizin onurunuza bir yemek planladık. Katılmanızdan dolayı çok memnunum. İmamlar toplumun en önemli eğitimcileridir. Onlar halk arasında eğitimi üstlenmiş ve dinimizin doğru anlaşılması için çaba harcamışlardır. Onlar Peygamber Efendimizin (s.a.v) cübbesini giyen insanlardır. Hepsine görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber