Konya kanalizasyon çalışmasında kafatası ve kemik bulundu

Konya'da iş makinesiyle kanalizasyon için kazı çalışması yapıldığı sırada işçiler, toprağa gömülü insana ait kemik ve kafa tası buldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Ekim 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'da iş makinesiyle kanalizasyon için kazı çalışması yapıldığı sırada işçiler, toprağa gömülü insana ait kemik ve kafa tası buldu. Polis, kafatası ve kemiklerin incelemek üzere kriminal laboratuvarına götürürken, o bölgede daha önce hüyük ve mezarlıkların bulunduğunu belirtildi.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Aybahçe Mahallesi 770'inci sokakta meydana geldi. Meram Belediyesi'ne bağlı işçiler sokakta iş makinesiyle kanalizasyon için yaklaşık 1.5 metre derinliğinde kazı çalışması yaptığı sırada kafa tası ve kemiğe rastladı. Kemikleri gören işçiler polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis 8 adet kemik parçası ile dişlerinin bir kısmı bulunan kafa tasanı incelemek üzere kriminal laboratuvarına götürdü. Polis bulunan kemik ve kafatasının kime ait olduğunu belirlemek için çalışma başlatırken, o bölgede daha önce hüyük ve mezarlıkların bulunduğunu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber