İzmir'in göbeğinde polisi alarma geçirdi

İzmir'in Alsancak semtinde, polise şüpheli araç olarak ihbar edilen 45 C 2121 plakalı kartal marka araç polisleri alarma geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gece geç saatlerde Alsancak Gündoğdu Meydanında benzini biten ve ertesi gün öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından polis ekiplerine ihbar edilen araçta, bomba şüphesi üzerinde duran ekipler yapılan incelemenin ardından aracın tehlikesi olmadığını ve terk edilmiş olduğunu fark etti.

Polisin incelemelerinin ardından aracın çekici tarafından çekileceği esnada olay yerine gelen araç sahibi Uğur İçöz, polise benzininin bittiğini ve aracını burada bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Polis ekiplerinin aracın ve şahsın işlem gerektirecek bir durumu olmadığını anlamalarının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Uğur İçöz, ?İzmir emniyetine yoklama çektim. Acaba uyuyorlar mı uyumuyorlar mı diye. Ben arabamı bilerek burada bıraktım. Malum terör olayları son dönemde arttı. İzmir polisinin ne kadar sürede buraya geleceğini merak ettim. Tahminimden kısa sürede geldiler. Çok şaşırdım. Tebrik ediyorum polisimizi. İşlerini iyi takip ediyorlar. Takdir ediyorum. Benim oğlum Çankaya'da Cumhurbaşkanlığında askerliğini yapıyor. Allah askerimize, polisimize zeval vermesin? diye konuştu. Arabasının çekilmesine izin vermeyen Uğur İçöz, aracını iterek olay yerinden uzaklaştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber