GAMEK öğrencileri işi uzmanından öğreniyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), kuaförlük kursu öğrencilerini mesleki seminerlerle iş dünyasına hazırlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GAMEK Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere Güzellik Uzmanı ve Estetisyen Mine Acıoğlu konuşmacı olarak katıldı. Kuaförlük kursu öğrencilerinin katıldığı seminerde Acıoğlu tarafından cilt bakımı ve teknikleri konusunda bilgi verildi. Cilt tiplerini anlatan Acıoğlu, cilt tiplerine uygun evde hazırlanabilecek peeling, tonik ve maske tariflerini verdi. Acıoğlu, yoğurt ve mısır unu karışımından peeling, şeftali ile nemlendirici maske, maden suyu ve nane suyu ile tonik yapma tariflerini, uygulamalı olarak kursiyerlere gösterdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol yaptığı açıklamada, ?GAMEK olarak Gazianteplilere ücretsiz kurs olanakları sunmaya devam ediyoruz. Verdiğimiz eğitimlerin yanı sıra konusunun uzmanları ile kursiyerlerimizi bir araya getirerek deneyim kazanmalarını da sağlıyoruz. Kuaförlük kursumuzda eğitim gören öğrencilerimizin mesleklerinde faydalı olacak bilgileri öğrenmeleri açısından ?Cilt Bakımı ve Teknikleri' semineri düzenledik.? şeklinde konuştu.

Kursiyerlere ve öğrencilere geleceğin mesleklerini öğrettiklerini dile getiren Akyol, ?Uzmanlar aracılığıyla düzenlediğimiz bu seminerler ile öğrencilerimizin mesleklerini daha ileriye götürmeleri ve kendilerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. GAMEK vermiş olduğu eğitimlerle yetinmeyip düzenlemiş olduğu seminer ve konferanslarla da kursiyerlerin iş sektörüne birikimli olarak girmesini de sağlamaktadır.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber