Tahta hırsızı kalçasından vuruldu

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, bir işyerindeki kalıp tahtalarını çalan zanlı, işyeri sahibinin takibi ve silahla ateş etmesi sonucu kalçasından vurularak yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 21:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemen Y'nin sahibi olduğu işyerine gelen 3 kişi, inşaat kalıp tahtalarını çalarak bir araca yükledi. İşyeri sahibi ise durumu fark ederek iki çalışanıyla birlikte kendi aracıyla hırsızların peşine düştü.

Yemen Y., otoyol Ankara istikameti Alikahya mevkiinde hırsızların içinde bulunduğu otomobilin önünü keserken, otomobilden atlayan üç kişi kaçmaya başladı. İşyeri sahibi kaçan zanlıların peşinden silahla ateş ederken, olay yerine gelen polis ekipleri araçta yaptıkları incelemenin ardından aracı emniyet müdürlüğü otoparkına çekti. Ekipler, kaçan hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Olaydan sonra kayıplara karışan üç hırsızdan olduğu iddia edilen Mert L, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Üçüncü Sipahi Sokak'ta kalçasından vurulmuş olarak bulundu. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri kaçan diğer hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber