Şehit Koç'tan geriye eşi ve kızıyla çekilmiş fotoğraflar kaldı

Hakkari'de yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan özel harekatçı polis memuru Okan Koç(27)'un Ankara'da bulunan baba ocağına ateş düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Koç'tan geriye, eşi Hatice Koç ile düğününde ve kızı Nehir'le Hakkari'deki polis lojmanlarında çektirdiği fotoğraflar kaldı.


Şehit Başkomiser'in evine arkadaşlarından duygulandıran taziye ziyareti

Hakkâri'deki terör saldırısında şehit düşen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürü Yalçın Dizdaroğlu'nun Ankara'daki evinde sessiz bekleyiş sürüyor. Şehit Başkomiser Dizdaroğlu'nun kendisi gibi polis olan büyük oğlu taziyeleri kabul ederken, şehidin silah arkadaşları da aileyi yalnız bırakmadı. Özel Hareket polislerinin ziyaretlerinde duygu dolu anlar yaşandı.

Dün akşam saatlerinde Hakkâri'de teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen 3 Özel Hareket polisinden Özel Hareket Şube Müdürü Dizdaroğlu'nun Ankara'daki evinde taziyeler kabul ediliyor. Gölbaşı'ndaki TOKİ konutlarında bulunan evin önünde taziye çadırları kuruldu. Evin bulunduğu apartmana büyük Türk bayrakları asıldı. Şehidin özellikle polis olan iki oğlu taziyeleri kabul ederken, şehidin çocuklarının vakur duruşu dikkat çekti. Ziyarete gelenlerle tek tek ilgilenen şehit Dizdaroğlu'nun çocuklarının, babalarının silah arkadaşları ile olan buluşmasında ise duygusal anlar yaşandı. Özel Hareket polisleri, taziye özel bir otobüsle gelirken, şehidin silah arkadaşlarını oğul Dizdaroğlu, otobüsün hemen önünde karşıladı. Burada şehidin çocukları ile kucaklaşan mesai arkadaşlarından bazılarının gözyaşlarına hâkim olamadığı gözlendi.

Şehidin yaşlı ablası da Dizdaroğlu'nun silah arkadaşlarına sarılarak, ?Artık hepiniz benim kardeşimsiniz.? dedi. Burada da yine polislerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Şehit Başkomiser Dizdaroğlu'nun cenazesinin, Van'da yapılacak törenin ardından uçakla Ankara'ya geleceği öğrenildi. Şehidin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'na defnedilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber